WIELKIBONGO, +1
MŚ w siatkówce 2014 .... a transmisja TV
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
westwi78, próębuje to kolejny raz wytłumaczyć :lol:
Niech sobie zarabiają na klubowej piłce siatkowej,ręcznej,koszykówce i na czym tam jeszcze chcęTym bardziej ze sa chyba najbardziej upierdliwa telewizja pod wzgledem reklam (mogą ze soba konkurowac z TVN :roll: )
Ale tu chodzi o reprezentacje kraju, do której każdy z nas dopłaca bo na pewno jest wspierana przez państwo.
Dla mnie to jest jawne sk..........NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
westwi78, sorry ale nie będe wchodził w taka polemikę z Toba :roll:
TVP chciała kupic mecze polaków,niestety Polszmat postawił warunek wszystkie albo nic
A wracajac do tematu opłat to wspomniany abonament płacą wszyscy,niezaleznie od tego czy ogladaja TVP czy mają platformy cyfrowe,natomiast chcesz wejśc na impreze to logiczne że za bilet płaciszNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
westwi78, a właścicielem praw jest Polszmat
i wszystko jasne :szeroki_usmiech
Idąć twoim tokiem rozumowania to kina,teatry i cała pozostała kultura tez powinny być za darmo bo przeciez w telewizji mozna to obejrzec za darmo
Jeszcze raz powtarzam,wszelkie klubowe rozgrywki niech beda płatne,kto chce niech płaci :diabelski_usmiech
Ale w tym przypadku chodzi o reprezentacje kraju a nie Plusa czy polszmatuNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
westwi78, coś Ty tak się uparł by bronić polsatu?! WIELKIBONGO, ma racje niech POLSAT zarabia na różnego rodzaju ligach, ale nie udostępnienie mistrzostw które notabene rozgrywane są w Polsce to jawene sk....!
Przecież te mistrzostwa przechodzą praktycznie bez echa i to jest niestety baaardzo smutne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGONatomiast tu w gre wchodzi REPREZENTACJA NARODOWA
Zamieszczone przez WIELKIBONGOJak sie to nie podoba to niech nie wykupuja praw do takiej imprezy i z grzywki
Zamieszczone przez WIELKIBONGOA tak na marginesie to podobno TVP chciała wykupic relacje ale tylko polskiej druzyny i oferowała za to nawet niezłe pieniążki,niestety Polszmat postawił warunek albo wszystko albo nic :|
Mogli wykupić całość, przebić Polsat i tyle ale tego nie zrobili bo co? Żal im było kasy? Więc dlaczego teraz Polsat ma się dzielić?
Zamieszczone przez WIELKIBONGO, państwo od dzisiaj powinno nie dac ani jednej złotówki na reprezentacje siatkarska
Zamieszczone przez WIELKIBONGOPan Solorz
Zamieszczone przez WIELKIBONGOnie jest sponsorowana TYLKO przez Polszmat to powinna byc dostepna dla każdego
Skoro sprzedali prawa do Transmisji dla Polsatu to on chce odzyskać swoją kasę - proste.
Zamieszczone przez WIELKIBONGOkluby i to w każdej dyscyplinie działaja jak przedsiębiorstwa/firmy.Zamieszczone przez WIELKIBONGOI oki,niech sobie koduja,kto chce to niech płaci i ogląda,kogo to nie interesuje niech nie płaci.
Zamieszczone przez WIELKIBONGOAle tutaj jest impreza w randze Mistrzostw Świata i gra Reprezentacja Polski a nie Polszmatu czy Plusa-nie widzisz różnicy??
To że ma wyższą rangę pozwoli więcej zarobić i się z tym zgadzam.
Zamieszczone przez WIELKIBONGOTo może główny sponsor skoków narciarskich tez od tego sezonu spowoduje kodowanie zawodów??
Zamieszczone przez WIELKIBONGOJa nie umniejszam roli i pieniędzy Plusa ale impreza tej rangi,w dodatku w Polsce powinna byc dostepna dla każdego bez dodatkowych opłat. Tym bardziej że Polszmat tak samo jak i TVN juz sami nie wiedzą ile ciągnąc z reklam i jak długo je ciągnąć
Zamieszczone przez westwi78TVP oprócz reklam dostaje kase a abonamentu. TVP wydaje kase na pierdy. Potem jej brakuje na poważne imprezy.Zamieszczone przez westwi78Polsat ma tyle ile sam zarobi, nikt go nie dofinansuje jak TVP.
Więc stara się zarabiać, taka jest rola prywatnej firmy.
Zamieszczone przez WIELKIBONGOAle tu chodzi o reprezentacje kraju, do której każdy z nas dopłaca bo na pewno jest wspierana przez państwo.
Zamieszczone przez WIELKIBONGODla mnie to jest jawne sk..........
Ja nie zarabiam 125 tyś miesięcznie, nie dostanę emerytury 85 tyś miesięcznie i nic na to ani ja ani Ty nie poradzisz.
Zamieszczone przez westwi78WIELKIBONGO, do TVP tez dopłacam i to przymusowo - więc czemu tego TVP nie kupuje?
To według Ciebie wstęp na mecze też za darmo powinien być?
Zamieszczone przez WIELKIBONGOAle w tym przypadku chodzi o reprezentacje kraju a nie Plusa czy polszmatu
Zamieszczone przez BADYLwestwi78, coś Ty tak się uparł by bronić polsatu?! WIELKIBONGO, ma racje niech POLSAT zarabia na różnego rodzaju ligach, ale nie udostępnienie mistrzostw które notabene rozgrywane są w Polsce to jawene sk....!
Przecież te mistrzostwa przechodzą praktycznie bez echa i to jest niestety baaardzo smutne
Przestańcie w końcu wylewać gorzkie żale i się mazać .... :roll:
Pretensja do garbatego, że dzieci proste ma ....Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
oolsztyniak, wyluzuj bo wychodzi że masz okres albo cięzszy dzień :roll:
Płacę podatki tak jak Ty,płace abonament jak i wiekszośc ludzi i mam prawo żądać możliwości oglądania imprezy w randze mistrzostw świata w bezpłatnej telewizji. to że Polsat jest prywatną firmą a tym bardziej ile Solorz płaci podatku w zasadzie mnie wali :roll:
Dla mnie i dużego grupy społeczeństwa to jest skurw..... i chamstwo,Ty jezeli masz inne zdanie Twoja wola mozesz im płacic
A jak nie potrafisz dostrzec tego że reprezentacje kraju utrzymuja wszyscy i ja i Ty a nie tylko Polszmat to w sumie nie mamy o czym rozmawiac
Nie chce mi się kopiowac i wklejac twoich wynurzeń więc tylko Ci odpisze: skoro siatkówka jest TYLKO i WYŁĄCZNIE Polszmatu to niech ponosza wszystkie jej koszty-oto powód dlaczego państwo powinno nie dac ani złotówki od dzisiaj
Zamieszczone przez oolsztyniakgoń więc z pretensjami to PZPSNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
WIELKIBONGO, I tu Cię poprę w tej sprawie"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Jakoś tak siatkówka to nie jest mój "narodowy" sport.
No popatrzę.....
Akurat się złożyło, że mam MŚ za free - akurat zmieniałem operatora na jednym z telewizorów - to i zerkam na Polaków.
Ja rozumiem, że wiele osób (siatkówka to b. popularny w PL sport) chciałoby mecze "naszych" - przynajmniej - obejrzeć.
Ale PLUS od 16 lat sponsoruje tą reprezentację. Coby nie powiedzieć to wydatnie przyczynili się do wzrostu popularności i poziomu sportowego siatkówki w Polsce.
Skoro Polsat (BTW WIELKIBONGO, pisanie ciągle POLSZMAT jakoś tak specjalnie kulturalne nie jest.. :? ) kupił PLUSA i nadarzyła się okazja zarobienia na transmisji meczów z MŚ, to czemu prywatna firma ma z tego nie skorzystać ?
Jedyne pretensje jakie można mieć to jedynie do TVP, na którą nolens volens, łożymy.
Wszak nic na przeszkodzie nie stało, by siąść do rozmów z Polsatem, jeszcze na etapie wykupu praw do transmisji od FIVB i coś razem przedsięwziąć.
I dać możliwość Polakom obejrzenia naszych graczy.
Jak ktoś gra na zasadzie my jesteśmy publiczną TV i nam się należy, to czasem nic z tego nie wychodzi. I mamy kuriozalną sytuację: płacimy i nie oglądamy tego co byśmy chcieli.
Komentarz
-
-
Rok z Bagien, nie bardzo mam czas żeby szukac wyjasnień w sprawie wykupu praw do transmisji ale TVP chciał wykupic mecze Polaków (ale tylko Polaków) niestety nie było to mozliwe :| ( i żeby rozwiac wszelkie wątpliwości nie jestem zwiazany z TVP :diabelski_usmiech )
Ja juz napisałem wcześniej że nie neguje zasług Plusa w promocje siatkówki. Ale to nadal nie oznacza,że maja jedyne prawo do dystrybucji meczów reprezentacji :| . tak jak pisałem,to zakodujmy skoki,lekka atletykę, piłkę ręczna i nie wiadomo co jeszcze bo przeciez ktos łoży na rozwój tych dyscyplin a skoro odnosimy jakies tam sukcesy to mozna na tym zarobic. Uważasz że to jest ok???
P.S. Nie mam zamiaru zmieniac swojego nastawienia do tej stacji telewizyjnej, głównie w związku z ich podejściem :roll:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOoolsztyniak, wyluzuj bo wychodzi że masz okres albo cięzszy dzień :roll:
Zamieszczone przez WIELKIBONGOpłace abonament jak i wiekszośc ludzi i mam prawo żądać możliwości oglądania imprezy w randze mistrzostw świata w bezpłatnej telewizji
Zamieszczone przez WIELKIBONGOA jak nie potrafisz dostrzec tego że reprezentacje kraju utrzymuja wszyscy i ja i Ty a nie tylko Polszmat to w sumie nie mamy o czym rozmawiac
Chciałbym tylko dodać, że reprezentacja kraju większość kasy dostaje od sponsorów i prywatnych inwestorów.
Zamieszczone przez WIELKIBONGOskoro siatkówka jest TYLKO i WYŁĄCZNIE Polszmatu to niech ponosza wszystkie jej koszty-oto powód dlaczego państwo powinno nie dac ani złotówki od dzisiaj
Zamieszczone przez WIELKIBONGOa gonic to się mozesz sam :roll:ale solidaryzując się z malkontentami nie będę go oglądał, zbojkotuję możliwość oglądania meczu :lol: bo po prostu szkoda mi na to czasu :szeroki_usmiech ale niech będzie, że jestem z Wami.
Zamieszczone przez WIELKIBONGOAle to nadal nie oznacza,że maja jedyne prawo do dystrybucji meczów reprezentacji
Zawsze możesz złożyć zawiadomienie do Prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa :lol: :lol:Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakTy również bo ja mam mecze za free
jak zachorujesz to kto Ci każe iśc prywatnie??? poczekaj pół roku i po problemie
tak poza tematem "to przyszedłeś na skargę jak jakiś mały chłopczyk" chłopczyka sobie poszukaj w domu albo w rodzinie a odemnie sie odp..........,dotarło???
Obiecywałem sobie że nie zniżę się do twojego poziomu ale niestety sie nie dało:roll:
P.S. jak Ci sie nie podoba utrzymywanie tych wszystkich darmozjadów to droga wolna,poszukaj sobie innego raju a nie jęcz jak to Ci tu źleNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOjak zachorujesz to kto Ci każe iśc prywatnie??? poczekaj pół roku i po problemie
Zamieszczone przez WIELKIBONGOchłopczyka sobie poszukaj w domu albo w rodzinie a odemnie sie odp..........,dotarło???
Zamieszczone przez WIELKIBONGOObiecywałem sobie że nie zniżę się do twojego poziomu ale niestety sie nie dało:roll:
Zamieszczone przez WIELKIBONGOP.S. jak Ci sie nie podoba utrzymywanie tych wszystkich darmozjadów to droga wolna,poszukaj sobie innego raju a nie jęcz jak to Ci tu źleByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakgrozisz mi ?
Zamieszczone przez oolsztyniakCóż, któż to mówi ....
Zamieszczone przez oolsztyniakTy również bo ja mam mecze za free:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Bo chyba juz wiem co Cie tak boli:diabelski_usmiech
Zamieszczone przez oolsztyniakPrzecież to Ty się rozpłakałeś, że zakodowali Ci mecze siatkówki i jak to Ci jest z tym źle, chłopie przestań się mazać, zapłać stówkę i oglądaj mecze a jak nie to zadzwoń na niebieską linię lub wejdź na forum Onetu i tam wypłakuj się w rękaw komu innemu....
Zamieszczone przez oolsztyniakja też płacę i mam prawo żądać nie tylko oglądania TV ale też do darmowje służby zdrowia, z racji, że jestem krwiodawcą mam też prawo do lekarza dostać się bez kolejki no ale co z tego?
Bo jak widać nawet po naszym forum jest wiele osób które podzielaja moje zdanieNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOFree czy biedaku masz na firme???
To Ty płaczesz że musisz zapłacić kilka zł za oglądanie meczu :lol:
Zamieszczone przez WIELKIBONGOznajdź sobie innego odbiorcę
Zamieszczone przez WIELKIBONGOBo jak widać nawet po naszym forum jest wiele osób które podzielaja moje zdanie
Nie wiedziałem, że potrzebujesz publiczności :szeroki_usmiech
:spoko
Jeśli masz chęć oglądać mecz, zapraszam do siebie, u mnie obejrzysz go całkowicie za darmo.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
:roll:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Wally, weź duże opakowanie :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez oolsztyniakNo tak, wygrałeś w tej kwestia buhahahahaha
Nie wiedziałem, że potrzebujesz publiczności
Zamieszczone przez oolsztyniakJeśli masz chęć oglądać mecz, zapraszam do siebie, u mnie obejrzysz go całkowicie za darmo.
Zamieszczone przez oolsztyniakTo Ty płaczesz że musisz zapłacić kilka zł za oglądanie meczu
Szkoda że nie wiesz o tym,że części ludzi nie stac na wydanie tych 100 zł na Pana Solorza :|NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOPrzykre jest to że nie potrafisz zrozumiec tego,ze nie chodzi o te pieniądze ale o fakt :?
Co ma to robić charytatywnie?
Zamieszczone przez WIELKIBONGOSzkoda że nie wiesz o tym,że części ludzi nie stac na wydanie tych 100 zł na Pana Solorza :|
Nie wiem czy pracujesz u kogoś czy masz swoją firmę ale jeśli Ty w coś inwestujesz swoje pieniądze to chciałbyś, żeby inwestycja co najmniej się zwróciła.
To Ty chyba tego nie rozumiesz, że zakładając inwestowanie oczekuje się zysku.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakA jego nie stać na to, żebyś Ty mógł ten mecz za darmo oglądać.
to dla Twojego info i tak ogladam za free bo takowe transmisje na zywo sa dostępne w internecie, dodatkowo niektóre stacje innych krajów bez problemów transmituja to w otwartym paśmie
Rzeczywiscie, trzeba mu sie kłaniac w pas :lol:
[ Dodano: Pią 05 Wrz, 14 15:34 ]
Zamieszczone przez oolsztyniakŻe ktoś pakuje grube miliony w siatkarzy ?
to tak przy okazji :roll:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
Komentarz