MŚ w siatkówce 2014 .... a transmisja TV

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • BADYL
    RS
    • 2011
    • 2396
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

WIELKIBONGO, +1
    nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• westwi78
      RS
      • 2008
      • 2940

TVP oprócz reklam dostaje kase a abonamentu. TVP wydaje kase na pierdy. Potem jej brakuje na poważne imprezy.
      Polsat ma tyle ile sam zarobi, nikt go nie dofinansuje jak TVP.
      Więc stara się zarabiać, taka jest rola prywatnej firmy.

Komentarz

• WIELKIBONGO
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1594
        • Superb II (3T4)

westwi78, próębuje to kolejny raz wytłumaczyć :lol:

Niech sobie zarabiają na klubowej piłce siatkowej,ręcznej,koszykówce i na czym tam jeszcze chcę Tym bardziej ze sa chyba najbardziej upierdliwa telewizja pod wzgledem reklam (mogą ze soba konkurowac z TVN :roll: )

Ale tu chodzi o reprezentacje kraju, do której każdy z nas dopłaca bo na pewno jest wspierana przez państwo.

Dla mnie to jest jawne sk..........
        NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
        PÓŹNIEJ BYŁ BKD
        BYŁA TEŻ CEGA
        A TERAZ JEST SUPERB CBBB
        MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• westwi78
          RS
          • 2008
          • 2940

WIELKIBONGO, do TVP tez dopłacam i to przymusowo - więc czemu tego TVP nie kupuje?

To według Ciebie wstęp na mecze też za darmo powinien być?

Komentarz

• WIELKIBONGO
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 1594
            • Superb II (3T4)

westwi78, sorry ale nie będe wchodził w taka polemikę z Toba :roll:
            TVP chciała kupic mecze polaków,niestety Polszmat postawił warunek wszystkie albo nic

A wracajac do tematu opłat to wspomniany abonament płacą wszyscy,niezaleznie od tego czy ogladaja TVP czy mają platformy cyfrowe,natomiast chcesz wejśc na impreze to logiczne że za bilet płacisz

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
            PÓŹNIEJ BYŁ BKD
            BYŁA TEŻ CEGA
            A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• westwi78
              RS
              • 2008
              • 2940

Zamieszczone przez WIELKIBONGO
              logiczne że za bilet płacisz
              tak sama jeśli chcesz oglądnąć coś - płacisz za dostęp w takiej czy innej formie.

Mogła TVP przebić ofertę. Poza tym to nie stacje dyktowały warunki, tylko właściciel praw.
              Biznes a nie socjalizm.

Komentarz

• WIELKIBONGO
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 1594
                • Superb II (3T4)

westwi78, a właścicielem praw jest Polszmat
                i wszystko jasne :szeroki_usmiech

Idąć twoim tokiem rozumowania to kina,teatry i cała pozostała kultura tez powinny być za darmo bo przeciez w telewizji mozna to obejrzec za darmo

Jeszcze raz powtarzam,wszelkie klubowe rozgrywki niech beda płatne,kto chce niech płaci :diabelski_usmiech

Ale w tym przypadku chodzi o reprezentacje kraju a nie Plusa czy polszmatu

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                BYŁA TEŻ CEGA
                A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• BADYL
                  RS
                  • 2011
                  • 2396
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • BKD 2.0 TDI 140 KM

westwi78, coś Ty tak się uparł by bronić polsatu?! WIELKIBONGO, ma racje niech POLSAT zarabia na różnego rodzaju ligach, ale nie udostępnienie mistrzostw które notabene rozgrywane są w Polsce to jawene sk....!

Przecież te mistrzostwa przechodzą praktycznie bez echa i to jest niestety baaardzo smutne
                  nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• oolsztyniak
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 6647
                    • Superb II combi (3T5)
                    • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Natomiast tu w gre wchodzi REPREZENTACJA NARODOWA
                    No i co z tego?
                    Jak sie to nie podoba to niech nie wykupuja praw do takiej imprezy i z grzywki
                    Im się właśnie to podoba dlatego wykupili prawa do transmisji, skoro Tobie się to nie podoba to nie oglądaj albo płać i płacz.
                    A tak na marginesie to podobno TVP chciała wykupic relacje ale tylko polskiej druzyny i oferowała za to nawet niezłe pieniążki,niestety Polszmat postawił warunek albo wszystko albo nic :|
                    Podobno .... No właśnie podobno.
                    Mogli wykupić całość, przebić Polsat i tyle ale tego nie zrobili bo co? Żal im było kasy? Więc dlaczego teraz Polsat ma się dzielić?
                    , państwo od dzisiaj powinno nie dac ani jednej złotówki na reprezentacje siatkarska
                    Bo co?
                    Pan Solorz
                    przecież on płaci podatki ze swoich firm kilkaset razy wyższe niż Ty więc "bardziej" utrzymuje siatkarzy niż Ty.
                    nie jest sponsorowana TYLKO przez Polszmat to powinna byc dostepna dla każdego
                    Pretensję więc miej do innych sponsorów.
                    Skoro sprzedali prawa do Transmisji dla Polsatu to on chce odzyskać swoją kasę - proste.
                    kluby i to w każdej dyscyplinie działaja jak przedsiębiorstwa/firmy.
                    I oki,niech sobie koduja,kto chce to niech płaci i ogląda,kogo to nie interesuje niech nie płaci.
                    Ciebie interesuje więc płać - proste.
                    Ale tutaj jest impreza w randze Mistrzostw Świata i gra Reprezentacja Polski a nie Polszmatu czy Plusa-nie widzisz różnicy??
                    Polsat i Plus to ten sam właściciel, z jednej strony pompuje w nich kasę a z drugiej chce odzyskać za sprzedaż praw do oglądania.
                    To że ma wyższą rangę pozwoli więcej zarobić i się z tym zgadzam.
                    To może główny sponsor skoków narciarskich tez od tego sezonu spowoduje kodowanie zawodów??
                    Jeśli sprzeda prawa dla kogoś innego niż TVP to pewnie tak zrobi ;-) Bo gdyby TVP za to krzyczało kasę można byłoby się oburzyć bo przecież płacisz abonament za RTV
                    Ja nie umniejszam roli i pieniędzy Plusa ale impreza tej rangi,w dodatku w Polsce powinna byc dostepna dla każdego bez dodatkowych opłat. Tym bardziej że Polszmat tak samo jak i TVN juz sami nie wiedzą ile ciągnąc z reklam i jak długo je ciągnąć
                    Dlaczego masz mieć do nich pretensje ?? Bo co ?? To prywatna stacja TV więc nastawiona jest na zysk i mają w tym absolutną rację. Napisz zażalenie do TV publicznej że impreze jak to nazywasz "takiej rangi" przepuścili w prywatne ręce.
                    Zamieszczone przez westwi78
                    TVP oprócz reklam dostaje kase a abonamentu. TVP wydaje kase na pierdy. Potem jej brakuje na poważne imprezy.
                    Zgadza się, TV publiczna jak sama nazwa wskazuje jest PUBLICZNA i utrzymuje się z "darowizny :lol: " , kasę przepuszcza na pierdoły i wypłaty dla prezesów i nie ma kasy na poważne imprezy więc idzie w odstawkę.
                    Polsat ma tyle ile sam zarobi, nikt go nie dofinansuje jak TVP.
                    Więc stara się zarabiać, taka jest rola prywatnej firmy.
                    Otóż to, otwórz sobie firmę i działaj charytatywnie - ile pociągniesz? To prywatna firma i chce zarobić.
                    Ale tu chodzi o reprezentacje kraju, do której każdy z nas dopłaca bo na pewno jest wspierana przez państwo.
                    Państwo się sprzedaje, dokładasz do służby zdrowia a idziesz prywatnie do lekarza bo co? Idź teraz do NFZ i zrób im aferę że jak to Ty płacisz składki a musisz iść prywatnie ;-)
                    Dla mnie to jest jawne sk..........
                    a dla mnie polityka tego kraju taka jest ale czy chodzę i wylewam swoje gorzkie żale? Nie.
                    Ja nie zarabiam 125 tyś miesięcznie, nie dostanę emerytury 85 tyś miesięcznie i nic na to ani ja ani Ty nie poradzisz.
                    WIELKIBONGO, do TVP tez dopłacam i to przymusowo - więc czemu tego TVP nie kupuje?

To według Ciebie wstęp na mecze też za darmo powinien być?
                    Otóż to, nie dość że płacisz za TV kablową czy satelitarną, która wykupiła możliwość oglądania TVP to jeszcze płacisz abonament - niby dlaczego? Bo TVP nie chciało zrobić jednej opłaty i niech płacą ja kablówki? Nie dość że biorą od nas kasę to i od nich i według Ciebie WIELKIBONGO, to jest ok?
                    Ale w tym przypadku chodzi o reprezentacje kraju a nie Plusa czy polszmatu
                    goń więc z pretensjami to PZPS :idea:

Zamieszczone przez BADYL
                    westwi78, coś Ty tak się uparł by bronić polsatu?! WIELKIBONGO, ma racje niech POLSAT zarabia na różnego rodzaju ligach, ale nie udostępnienie mistrzostw które notabene rozgrywane są w Polsce to jawene sk....!

Przecież te mistrzostwa przechodzą praktycznie bez echa i to jest niestety baaardzo smutne
                    Żeby nie było ale ja nie bronię ani Polsatu ani TVN ani żadnych innych prywatnych stacji - po prostu nie mogę pojąć Waszego niezrozumienia tego, że prywatna instytucja nie chce zarobić - Wasze firmy też nie chcą zarabiać?
                    Przestańcie w końcu wylewać gorzkie żale i się mazać .... :roll:
                    Pretensja do garbatego, że dzieci proste ma ....
                    Była O2 RS 190 km / 436 Nm
                    Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

• WIELKIBONGO
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 1594
                      • Superb II (3T4)

oolsztyniak, wyluzuj bo wychodzi że masz okres albo cięzszy dzień :roll:

Płacę podatki tak jak Ty,płace abonament jak i wiekszośc ludzi i mam prawo żądać możliwości oglądania imprezy w randze mistrzostw świata w bezpłatnej telewizji. to że Polsat jest prywatną firmą a tym bardziej ile Solorz płaci podatku w zasadzie mnie wali :roll:
                      Dla mnie i dużego grupy społeczeństwa to jest skurw..... i chamstwo,Ty jezeli masz inne zdanie Twoja wola mozesz im płacic

A jak nie potrafisz dostrzec tego że reprezentacje kraju utrzymuja wszyscy i ja i Ty a nie tylko Polszmat to w sumie nie mamy o czym rozmawiac

Nie chce mi się kopiowac i wklejac twoich wynurzeń więc tylko Ci odpisze: skoro siatkówka jest TYLKO i WYŁĄCZNIE Polszmatu to niech ponosza wszystkie jej koszty-oto powód dlaczego państwo powinno nie dac ani złotówki od dzisiaj

Zamieszczone przez oolsztyniak
                      goń więc z pretensjami to PZPS
                      a gonic to się mozesz sam :roll:

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                      PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                      BYŁA TEŻ CEGA
                      A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• krissos
                        Elegance
                        • 2011
                        • 840
                        • Honda
                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

WIELKIBONGO, I tu Cię poprę w tej sprawie
                        "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                        ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• Rok z Bagien
                          L&K
                          • 2010
                          • 1172

Jakoś tak siatkówka to nie jest mój "narodowy" sport.
                          No popatrzę.....

Akurat się złożyło, że mam MŚ za free - akurat zmieniałem operatora na jednym z telewizorów - to i zerkam na Polaków.

Ja rozumiem, że wiele osób (siatkówka to b. popularny w PL sport) chciałoby mecze "naszych" - przynajmniej - obejrzeć.
                          Ale PLUS od 16 lat sponsoruje tą reprezentację. Coby nie powiedzieć to wydatnie przyczynili się do wzrostu popularności i poziomu sportowego siatkówki w Polsce.
                          Skoro Polsat (BTW WIELKIBONGO, pisanie ciągle POLSZMAT jakoś tak specjalnie kulturalne nie jest.. :? ) kupił PLUSA i nadarzyła się okazja zarobienia na transmisji meczów z MŚ, to czemu prywatna firma ma z tego nie skorzystać ?

Jedyne pretensje jakie można mieć to jedynie do TVP, na którą nolens volens, łożymy.
                          Wszak nic na przeszkodzie nie stało, by siąść do rozmów z Polsatem, jeszcze na etapie wykupu praw do transmisji od FIVB i coś razem przedsięwziąć.
                          I dać możliwość Polakom obejrzenia naszych graczy.

Jak ktoś gra na zasadzie my jesteśmy publiczną TV i nam się należy, to czasem nic z tego nie wychodzi. I mamy kuriozalną sytuację: płacimy i nie oglądamy tego co byśmy chcieli.

Komentarz

• WIELKIBONGO
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 1594
                            • Superb II (3T4)

Rok z Bagien, nie bardzo mam czas żeby szukac wyjasnień w sprawie wykupu praw do transmisji ale TVP chciał wykupic mecze Polaków (ale tylko Polaków) niestety nie było to mozliwe :| ( i żeby rozwiac wszelkie wątpliwości nie jestem zwiazany z TVP :diabelski_usmiech )

Ja juz napisałem wcześniej że nie neguje zasług Plusa w promocje siatkówki. Ale to nadal nie oznacza,że maja jedyne prawo do dystrybucji meczów reprezentacji :| . tak jak pisałem,to zakodujmy skoki,lekka atletykę, piłkę ręczna i nie wiadomo co jeszcze bo przeciez ktos łoży na rozwój tych dyscyplin a skoro odnosimy jakies tam sukcesy to mozna na tym zarobic. Uważasz że to jest ok???

P.S. Nie mam zamiaru zmieniac swojego nastawienia do tej stacji telewizyjnej, głównie w związku z ich podejściem :roll:

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                            PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                            BYŁA TEŻ CEGA
                            A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• TwoB
                              L&K
                              • 2011
                              • 1086
                              • Octavia II (1Z3)
                              • BSE 1.6 MPI 102 KM

zakodujmy skoki,lekka atletykę, piłkę ręczna i nie wiadomo co jeszcze
                              to tak w temacie:

Informacje finansowe z kraju i ze świata. Aktualne i archiwalne: notowania giełdowe, kursy walut, wskaźniki gospodarcze, wiadomości ekonomiczne.
                              SATYNOWA O2 Tour
                              Z pozdrowieniami
                              Bartek

Komentarz

• westwi78
                                RS
                                • 2008
                                • 2940

telewizji mozna to obejrzec za darmo
                                nie można bo płacisz abonament (przynajmniej powinieneś)

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 1594
                                  • Superb II (3T4)

nie można bo płacisz abonament (przynajmniej powinieneś)
                                  westwi78, no oczywiscie

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                  PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                  BYŁA TEŻ CEGA
                                  A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• oolsztyniak
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2007
                                    • 6647
                                    • Superb II combi (3T5)
                                    • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

oolsztyniak, wyluzuj bo wychodzi że masz okres albo cięzszy dzień :roll:
                                    To właśnie chyba Ty go dostałeś, wyłączyli Ci jakiś meczyk to przyszedłeś na skargę jak jakiś mały chłopczyk, któremu zabrano resoraka i wylewasz swoje frustracje "bo Ci nie pozwolili".
                                    płace abonament jak i wiekszośc ludzi i mam prawo żądać możliwości oglądania imprezy w randze mistrzostw świata w bezpłatnej telewizji
                                    Zgadza się, ja też płacę i mam prawo żądać nie tylko oglądania TV ale też do darmowje służby zdrowia, z racji, że jestem krwiodawcą mam też prawo do lekarza dostać się bez kolejki no ale co z tego? Będziesz egzekwował swoje prawa od TVP czy Polsatu? Bo Ci zakodowali?
                                    A jak nie potrafisz dostrzec tego że reprezentacje kraju utrzymuja wszyscy i ja i Ty a nie tylko Polszmat to w sumie nie mamy o czym rozmawiac
                                    Utrzymujesz rząd i inne instytucje pozarządowe ale jakoś nie płaczesz z tego powodu, że ktoś w bzdurny sposób roztrwania Twoją kasę.
                                    Chciałbym tylko dodać, że reprezentacja kraju większość kasy dostaje od sponsorów i prywatnych inwestorów.
                                    skoro siatkówka jest TYLKO i WYŁĄCZNIE Polszmatu to niech ponosza wszystkie jej koszty-oto powód dlaczego państwo powinno nie dac ani złotówki od dzisiaj
                                    złóż więc petycje i zażalenie.
                                    a gonic to się mozesz sam :roll:
                                    Ty również bo ja mam mecze za free ale solidaryzując się z malkontentami nie będę go oglądał, zbojkotuję możliwość oglądania meczu :lol: bo po prostu szkoda mi na to czasu :szeroki_usmiech ale niech będzie, że jestem z Wami.
                                    Ale to nadal nie oznacza,że maja jedyne prawo do dystrybucji meczów reprezentacji
                                    jak widać mają i mają w nosie to co Ty o tym myślisz.

Zawsze możesz złożyć zawiadomienie do Prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa :lol: :lol:

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 1594
                                      • Superb II (3T4)

Ty również bo ja mam mecze za free
                                      w zasadzie mnie wali czy masz mecze za darmo,czy i kogo utrzymujesz a najbardziej mi zwisa czy utrzymujesz słuzbe zdrowia :wink:

jak zachorujesz to kto Ci każe iśc prywatnie??? poczekaj pół roku i po problemie

tak poza tematem "to przyszedłeś na skargę jak jakiś mały chłopczyk" chłopczyka sobie poszukaj w domu albo w rodzinie a odemnie sie odp..........,dotarło???

Obiecywałem sobie że nie zniżę się do twojego poziomu ale niestety sie nie dało:roll:

P.S. jak Ci sie nie podoba utrzymywanie tych wszystkich darmozjadów to droga wolna,poszukaj sobie innego raju a nie jęcz jak to Ci tu źle

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                      PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                      BYŁA TEŻ CEGA
                                      A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• oolsztyniak
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 6647
                                        • Superb II combi (3T5)
                                        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

jak zachorujesz to kto Ci każe iśc prywatnie??? poczekaj pół roku i po problemie
                                        a Ty możesz obejrzeć sobie powtórkę już tego samego dnia na jakimś portalu :lol: Albo sprawdzić wynik w internecie ;-) Ale nie, trzeba trochę się pomazać
                                        chłopczyka sobie poszukaj w domu albo w rodzinie a odemnie sie odp..........,dotarło???
                                        grozisz mi ? :shock: :lol:
                                        Obiecywałem sobie że nie zniżę się do twojego poziomu ale niestety sie nie dało:roll:
                                        Cóż, któż to mówi .... :roll:
                                        P.S. jak Ci sie nie podoba utrzymywanie tych wszystkich darmozjadów to droga wolna,poszukaj sobie innego raju a nie jęcz jak to Ci tu źle
                                        Przecież to Ty się rozpłakałeś, że zakodowali Ci mecze siatkówki i jak to Ci jest z tym źle, chłopie przestań się mazać, zapłać stówkę i oglądaj mecze a jak nie to zadzwoń na niebieską linię lub wejdź na forum Onetu i tam wypłakuj się w rękaw komu innemu....

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 1594
                                          • Superb II (3T4)

grozisz mi ?
                                          nie,pytam :diabelski_usmiech

Cóż, któż to mówi ....
                                          dostosowuje sie do poziomu rozmówcy

Ty również bo ja mam mecze za free
                                          Free czy biedaku masz na firme??? :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech

Bo chyba juz wiem co Cie tak boli :diabelski_usmiech

Przecież to Ty się rozpłakałeś, że zakodowali Ci mecze siatkówki i jak to Ci jest z tym źle, chłopie przestań się mazać, zapłać stówkę i oglądaj mecze a jak nie to zadzwoń na niebieską linię lub wejdź na forum Onetu i tam wypłakuj się w rękaw komu innemu....
                                          poczytaj siebie

ja też płacę i mam prawo żądać nie tylko oglądania TV ale też do darmowje służby zdrowia, z racji, że jestem krwiodawcą mam też prawo do lekarza dostać się bez kolejki no ale co z tego?
                                          więc skończ prywatne wycieczki i jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to znajdź sobie innego odbiorcę

Bo jak widać nawet po naszym forum jest wiele osób które podzielaja moje zdanie

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                          PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                          BYŁA TEŻ CEGA
                                          A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• oolsztyniak
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 6647
                                            • Superb II combi (3T5)
                                            • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Free czy biedaku masz na firme???
                                            Biedaku ? :lol:
                                            To Ty płaczesz że musisz zapłacić kilka zł za oglądanie meczu :lol:
                                            znajdź sobie innego odbiorcę
                                            vice versa
                                            Bo jak widać nawet po naszym forum jest wiele osób które podzielaja moje zdanie
                                            No tak, wygrałeś w tej kwestia buhahahahaha :lol:
                                            Nie wiedziałem, że potrzebujesz publiczności :szeroki_usmiech

:spoko

Jeśli masz chęć oglądać mecz, zapraszam do siebie, u mnie obejrzysz go całkowicie za darmo.

Komentarz

• Wally
                                              RS
                                              • 2012
                                              • 3790
                                              • Volkswagen

:roll:
                                              Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                                              => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                                              => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                                              "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2006
                                                • 1594
                                                • Superb II (3T4)

Wally, weź duże opakowanie :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech

No tak, wygrałeś w tej kwestia buhahahahaha
                                                Nie wiedziałem, że potrzebujesz publiczności
                                                ja nie potrzebuje ale widac nie dociera do Ciebie że inni moga miec swoje zdanie :lol:

Jeśli masz chęć oglądać mecz, zapraszam do siebie, u mnie obejrzysz go całkowicie za darmo.
                                                nawet gdybys dopłacił to nie,dziekuję bo nie zniżam sie do pewnego poziomu :szeroki_usmiech

To Ty płaczesz że musisz zapłacić kilka zł za oglądanie meczu
                                                Przykre jest to że nie potrafisz zrozumiec tego,ze nie chodzi o te pieniądze ale o fakt :?

Szkoda że nie wiesz o tym,że części ludzi nie stac na wydanie tych 100 zł na Pana Solorza :|

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                                PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                                BYŁA TEŻ CEGA
                                                A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• oolsztyniak
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 6647
                                                  • Superb II combi (3T5)
                                                  • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Przykre jest to że nie potrafisz zrozumiec tego,ze nie chodzi o te pieniądze ale o fakt :?
                                                  O fakt czego? Że ktoś pakuje grube miliony w siatkarzy ?
                                                  Co ma to robić charytatywnie?
                                                  Szkoda że nie wiesz o tym,że części ludzi nie stac na wydanie tych 100 zł na Pana Solorza :|
                                                  A jego nie stać na to, żebyś Ty mógł ten mecz za darmo oglądać.

Nie wiem czy pracujesz u kogoś czy masz swoją firmę ale jeśli Ty w coś inwestujesz swoje pieniądze to chciałbyś, żeby inwestycja co najmniej się zwróciła.

To Ty chyba tego nie rozumiesz, że zakładając inwestowanie oczekuje się zysku.

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2006
                                                    • 1594
                                                    • Superb II (3T4)

A jego nie stać na to, żebyś Ty mógł ten mecz za darmo oglądać.
                                                    widzę,że bardzo Cie to boli :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech

to dla Twojego info i tak ogladam za free bo takowe transmisje na zywo sa dostępne w internecie, dodatkowo niektóre stacje innych krajów bez problemów transmituja to w otwartym paśmie

Rzeczywiscie, trzeba mu sie kłaniac w pas :lol:

[ Dodano: Pią 05 Wrz, 14 15:34 ]
                                                    Że ktoś pakuje grube miliony w siatkarzy ?
                                                    a w co on pakuje takie miliony?????

to tak przy okazji :roll:

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                                    PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                                    BYŁA TEŻ CEGA
                                                    A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

Pracuję...